Uutiset
KIITOS! PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Tiina Tapio   
27.05.2009

Susirock 2009 on onnistuneesti takana päin. Aurinko lämmitti mukavasti, makkaraa kului paketti toisensa jälkeen ja väkeä kerääntyi nauttimaan musiikista, kun kukin bändi vuorollaan nosti rockmontun tunnelman huippuunsa. Tavoitteena oli lisätä Susirockin kävijämäärää ja siinä onnistuttiin. Tapahtumassa kävi päivän aikana n. 950 henkeä.


Suuri kiitos kuuluu sille nuorisoporukalle, joka oli toiminnallaan mahdollistamassa tapahtuman järjestämisen. Äänimiehet, kuvaajat, juontajat, haastattelijat ja muut olivat tärkeässä roolissa tapahtumassa. Yhtälailla ilman niitä aikuisia, jotka olivat luomassa puitteet Susirockille, ei tapahtumaa olisi järjestetty. Kiitos myös kunnan päättäjille aktiivisuudesta tällaisessa nuorisotoiminnassa!


Pääroolissa Susirockissa olivat bändit, joita tänä vuonna oli 13. Joukossa oli niin vasta-alkajia kuin pidempään soittaneita. Kiitos bändeille loistavista esiintymisistä ja tunnelman luomisesta! Toivottavasti jatkossakin Susimusan tapahtumiin löytyy paljon halukkaita bändejä!


Tapahtuman jälkipyykkiä käydään mm. keskustelupalstalla. Käyttehän rohkeasti ilmaisemassa siellä mielipiteenne tapahtumasta, jotta ensi vuonna voidaan järjestää vieläkin parempi Susirock! Palautetta voi lähettää halutessaan myös sähköpostina. Kuvia, videoita ja haastatteluita lisätään Susimusan sivuille vähitellen.


Mikäli joku innostui Susirockin myötä Susimusan toiminnasta, toivomme, että otatte rohkeasti yhteyttä Susimusan hallituksen jäseniin. Jäseneksi voi liittyä suoraan nettisivujemme kautta tai lähettämällä sähköpostia hallituksen jäsenille.

 
Netti-TV PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Susirock   
25.05.2009

Netti-TV:hen pääsee osoitteesta http://floobs.fi/channel.html?id=3341

 
Päättäjägrilli PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Tiina Tapio   
23.05.2009
"Hiillosta päättäjää samalla, kun hän grillaa sulle makkaran." Tule tapaamaan päättäjiä eri puolueryhmistä ja haasta heidät tiukkaan keskusteluun! Päättäjiä on tavattavissa koko Susirockin ajan. Nimilistat ja aikataulut löytyvät rockmontulta kahvion seinästä.
 
Paitojen ennakkomyynti PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Tiina Tapio   
23.05.2009
Huom! Susirock-paitojen ennakkomyynti on päättynyt!
 
Susirock sää PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Susimusa   
23.05.2009

Foreca ennustaa Susirockiin hyvää säätä!

Susirock 2009 sää

 
Netti-TV PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Susimusa   
21.05.2009

Susirock 2009 tullaan lähettämään suorana Internetin yli ilmaiseksi katsottavaksi tietokoneelta. Teosto-maksullisia biisejä ei lähetetä. Lähetystä pääsee katsomaan tältä sivulta, kunhan Susirock on alkanut.

Jos et pääse Susirockiin esim. sairauden takia, kannattaa katsoa nettilähetystä, muuten kannattaa tulla paikalle vaikka ilmaisella rokkibussilla!

 
Bussilla Helsingistä PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Susimusa   
13.05.2009

Ajo-ohje sivulle on lisätty infoa, miten pääset
bussilla Helsingin suunnasta Söderkullaan.

 
Susirock paitoja saatavana PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Susimusa   
09.05.2009

Susirock 2009 paidat ovat saapuneet. Punaisessa paidassa on valkoisella painettuna vuosiluku ja tämän vuoden bändien nimet.
Nyt voit varmistaa paitasi saannin ja tilata sen alennuksella ( 6€ ) ennakkoon. Paidat voit maksaa ja lunastaa Susirockissa.

Saatavana on myös Susimusa ry:n tukipaitoja, joissa on Susirock logo takana. Värejä on punainen, musta, valkoinen, kitti ja vaaleansininen.
Näitäkin voit tilata alennuksella ( 5€ ) ennakkoon.

Muutamia hajakokoja on vielä saatavilla vuoden 2007 ja 2008 Susirock-bändipaidoista.

Paitoja voit tilata lomakkeella tai lähettämällä viestin osoitteeseen info(ät)susirock.com, josta voit myös tiedustella hajakoista.

 

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 Seuraava > Loppuun >>

Tulokset 1 - 12 / 17
Susirock rulez