Susirockiin on -3862 päivää

Etusivu

Tapahtuma

Bändit

Aikataulu

Alue

Ajo-ohjeet

Keskustelu


Susirock 2007

Susimusa ry

Toinen Susirock saatiin vedettyä kunnialla läpi. Säät suosivat, joten yleisöä kävi mukavasti. Portilla suoritetun laskennan mukaan alueella kävi päivän aikana yli  850 kuulijaa, ja meno oli rentoa. Kiitos kaikille bändeille osallistumisesta!

Erityisen kiitoksen haluamme esittää kaikille Susirockin mahdollistaneille tahoille ja henkilöille! Suuri kiitos kaikille Susirockissa olleille "duunareille"! Kiitos myös kaikille sponsoreille!

Valokuvia, juttuja ja videoita Susirockista lisäillään pikkuhiljaa sivuille. Kannattaa siis seurailla sivuja aktiivisesti! Keskustelupalstalle odotetaan vilkasta keskustelua sekä paljon palautetta tapahtumasta!

Sinä, joka innostuit Susimusan toiminnasta, otathan meihin yhteyttä ja lähdet rohkeasti mukaan! Kaikille löytyy varmasti mielekästä tekemistä! Tervetuloa rentoon remmiimme!


Susirockissa esiintyneiden bändien haastatteluja ja arvosteluja sekä muitakin kirjoituksia löytyy Susimusan puolelta Kirjoitukset-osiosta.

Tapahtuman kuvia löydät kuva-galleriasta ja videoita video-galleriasta. Lisää kuvia ja videoita lisätään pian!

 


Bussilla Susirockiin
Suunnista esim. Matkahuollon sivuille www.matkahuolto.fi ja syötä lähtöpaikaksi oma paikkakuntasi ja määräpaikaksi Söderkulla. Bussipysäkki on Eriksnäsin risteyksessä. Helsingistä päin pysäkki on sillan jälkeen ja Porvoosta tullessa K-kaupan jälkeisen mutkan jälkeen. Pysäkiltä on muutaman sadan metrin kävelymatka tapahtuma-alueelle, kohti bensa-asemaa.
Kartta

Mainos Uudella Porvoontiellä
Uudelle Porvoontielle pystytettiin mainokset 10.5.

AIV-salissa
Eemi Lamberg ja Riikka Tapio kertoivat Matti Lambergin avustuksella 9.5. Sipoonjoen koulun infotilaisuudessa Susirockista. Tilaisuudessa esitettiin mm. viime vuoden Susirockista koostevideo, joka löytyy myös Susimusan sivuilta. Samalla houkuteltiin innokkaita Susimusaan ja Susirockin järjestäjätiimiin. Innokkaat voivat ottaa yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan Matti Lambergiin (matti(ät)susirock.com) tai nuorisovastaavaan Tiina Tapioon (tiina(ät)susirock.com).

8.5.08 Aikataulu julkaistu Aikataulu-osiossa
2.4.08 Bändien ilmoittautuminen loppui 30.3! Lue lisää
15.3.08 Vielä voit vaikuttaa Susirockin toteutukseen... Lue lisää
11.3.08 Susirock 2008-sivusto avattu