Etusivu   Tapahtuma   Bändit   Alue   Aikataulu   Ajo-ohjeet   Susimusa  

Etusivu

Uutiset:


Susirockin sääennusteForeca ennustaa hyvää säätä sunnuntaille!

Jos et pääse paikan päälle, voit seurata Susirockin live-lähetystä Ustreamista osoitteessa http://www.ustream.tv/channel/susirock-2010 tai Susirock.com-etusivulta.
Pystytyspäivä on sujunut perinteiseen tapaan sateisissa merkeissä, mutta sehän lupaa vain hyvää. Mikäli perinne jatkuu samanlaisena huomisenkin osalta ja sääennustetta on uskominen, saadaan Susirockia viettää tänäkin vuonna aurinkoisissa merkeissä. Siispä huomenna viltit kainaloon, aurinkolasit päähän ja rockmontulle heti aamusta hyvää musiikkia kuuntelemaan ja kesän alkua fiilistelemään!

Atte duunissaSoittoaikataulut on julkistettu! Katso myös Ajo-ohjeista Susirock-bussin aikataulut Östersundomista, Talmasta ja Nikkilästä!Bändit on saatu vihdoin valittua ja julkistettua. Kun kaikilta bändeiltä saadaan varmistetukset esiintymisajoista, lisätään sivuille Susirock-päivän aikataulut.

Rokkibussi on varmistunut. Matkan varrelta löytyvät Talma, Nikkilä, Söderkulla sekä Itäsalmessa HKL:n pysäkki. Sama reitti ajetaan muutamaan kertaan Susirock-päivän aikana. Tarkemmat aikataulut rokkibussille päivitetään, kun ne saadaan varmistettua.Ensimmäiset bändit on valittu ja julkaistu. Kaikkia valintoja ei ole vielä tehty ja esiintyjiä julkistetaan muutama kappale päivässä.

10 hengen raadin tehtävä ei ole helppo. On ollut pakko pudottaa pois todella hyviä bändejä, jotta mukaan saataisiin erilaisia tyylisuuntia. Samoin perusajatus nuorisobändeistä rajaa pois vanhempia soittajia. Tosin, poikkeuksiakin on.

Toivottavasti valinnat osuvat kohdalleen ja saadaan kaikille jotain. Käy laittamassa mielipiteesi valinnoista Susirockin sivuille Facebookiin tai IRC-Galleriaan.Bändit ovat olleet jälleen tänäkin vuonna aktiivisesti asialla ja Susirockiin ilmoittautui vajaat 40 bändiä. Hakijoita oli niin Sipoosta ja lähialueilta kuin kauempaakin. Valitsijaraati istuu alas, lyö viisaat päänsä yhteen ja pyrkii tekemään ratkaisunsa huhtikuun alun paikkeilla. Kun nämä noin 10 bändiä ovat tiedossa, voi Susirock-sivuille odotella ilmestyvän pikkuhiljaa listan esiintyvistä bändeistä.

Esiintyjälistaa odotellessa kannattaa liittyä Susirock-yhteisöihin Facebookissa ja IRC-Galleriassa! Sana on vapaa.


Hyvä meininki


Susirock 201031.5. Söderkullan kartanolla